2018 Nemzetközi Autó és Tuning Kiállítás

2018 Nemzetközi Autó és Tuning Kiállítás. Magyarország meghatározó autós és tuning rendezvénye mely több nagy múltú kiállítás és show összefogásaként jött létre. Század kezdetétől az első autókereskedések megjelenésétől az 1989-es rendszerváltásig.

Auto Motor Tuning Show Cimkek Csajokamotoron Hu Motoros Magazin
Auto Motor Tuning Show Cimkek Csajokamotoron Hu Motoros Magazin from csajokamotoron.hu

Értékes és különleges lesz az idei fődíj is. Alkalommal megrendezett nemzetközi Automobil és Tuning Show látnivalókban és élményekben újfent sokat ígér mint ahogy az elmúlt években isA Hungexpo hat pavilonjában lesznek láthatók a múlt jelen és jövő autócsodái a hatalmas külső területen zajló programokban pedig garantált a. Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb tuning és hifi találkozója is lesz számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt.

Beköszönt a tavasz az autókra felkerülnek az alufelnik az utakat ellepik a kabriók és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show AMTS.

Az AutoMobil és Tuning Show Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb élményközpontú. Fegyver Horgászat Vadászat Nemzetközi Kiállítás Budapest Hungexpo. Public Hosted by Carstylinghu and AMTS. Vásár expo kiállítás fesztivál és show rendezvények Budapesten Karaván.